Hotel Piscul Negru

Cazare Hotel Transfagarasan

Camere și dotări

Cazare Hotel Piscul Negru

Hotelul nostru vă pune la dispoziție 19 camere și 6 apartamente (studio junior), însumând 43 de locuri de cazare. Locurile de cazare sunt dispuse pe 3 etaje, fiecare cu câte 4-5 camere. Astfel, nu vă veți găsi în situația de a fi deranjat de zgomotul din exterior.

Camerele vă vor da experiența unică a unui confort absolut. Acestea au priveliște către măreția Făgărașilor și vă vor oferi balansul ambiental perfect. Camera dumneavoastră de hotel va fi, pe timpul șederi la noi, o oază de liniște și lumină.

Facilități camere Hotel Piscul Negru

Facilitățile camerelor noastre

Toate camerele hotelului nostru se bucură de următoare facilități oferite gratuit oaspeților noștri:

Mic dejun inclus
Mic dejun
Room Service
Room service
TV plat și cablu
TV plat și cablu
Wi-fi în camere
Wi-fi
Uscător de păr
Uscător de păr
Cabină de duș
Cabină de duș
Cameră cu priveliște
Priveliște

Cameră dublă

Pat matrimonial
Pat matrimonial
20mp

Hotelul Piscul Negru dispune de 10 camere de tip double. Acestea au în dotare un pat matrimonial, de tip queen-size. Salteaua patului este de înaltă calitate, de tip relaxa, pe arcuri. Așternuturile sunt de calitate superioară, din bumbac. Acestea sunt înlocuite în totalitate după fiecare sezon.

400 Lei pe noapte

Rezervați acum
DBL - 104 - Hotel Piscul Negru - Spherical Image - RICOH THETA
Cazare Hotel Piscul Negru

Cameră twin

Paturi twin
Paturi twin
20mp

Hotelul Piscul Negru dispune de 9 camere duble, de tip twin. Acestea au în dotare două paturi de câte o persoană (90cm). Băile sunt standard, precum cele din camerele duble și includ cabina de duș, suport pentru prosoape și uscător de păr. Camerele twin sunt preferate de călătorii care nu vor să doarmă în același pat sau de familiile cu copii mici, care vor să doarmă în două perechi părinte-copil.

400 Lei pe noapte

Rezervați acum
Cazare Hotel Piscul Negru

Apartamente

Paturi dublu si canapea
Paturi dublu si canapea
45mp

Pe lângă camerele duble, hotelul Piscul Negru vă pune la dispoziție 6 apartamente cu două încăperi și 4 locuri de cazare. Acestea includ câte un pat dublu matrimonial (160cm) și câte o canapea extensibilă (140cm), în încăperi diferite. Apartamentele au o singură baie însă dispun de mai mult spațiu total. Ele sunt ideale pentru familiile cu 2-3 copii sau grupurile de turiști care preferă să stea toți în aceeași cameră.

500 Lei pe noapte

Rezervați acum
APT - 107 - Pat/canapea - Spherical Image - RICOH THETA
Cazare Hotel Piscul Negru

Apartament 201, 202

Pat dublu și canapea extensibilă
Pat dublu și canapea extensibilă
30mp

Pentru cei care caută un refugiu în munți de unde să combine utilul cu plăcutul, apartamentele 201 și 202 sunt ideale deoarece au atât o zonă de noapte cu pat matrimonial, cât și o zonă de zi cu birou și canapea extensibilă. Birourile celor două camere au priveliște direct către munții și pădurile din jurul nostru iar murmurul râului dă naștere ambientului perfect pentru a vă putea concentra.

500 Lei pe noapte

Rezervați acum
Camera 201 - Hotel Piscul Negru - Spherical Image - RICOH THETA

Cazare cu Mic Dejun Transfagarasan

Mic Dejun

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, de aceea la Hotel Piscul Negru încercăm să oferim oaspeților noștri o varietate cât mai largă de preparate astfel încât prima masă a zilei să fie diversificată și bogată. Odată cu restricțiile impus de pandemia de coronavirus, am luat măsuri suplimentare de siguranță în servirea micului dejun.