Hotel Piscul Negru

Cascada Piscul Negru

Ce puteți face pe la noi

Pentru cei care vor să petreacă mai multe nopți la hotelul nostru, am pregătit mai multe facilități și activități care vor bucura atât adulții, cât și copiii. În ultimii ani, una dintre cele mai emblematice atracții a devenit poiana din spatele hotelului, unde seară de seară vin urșii să ne viziteze.

Hotelul dispune de un loc de joacă pentru copii, amplasat chiar în fața terasei. Pentru cei care caută relaxare, la 5 minute de hotel, în curtea acestuia se află o cascadă cu iaz. Spre seară, vă puteți strânge în foișor pentru a încheia ziua cu un grătar sau cu vin fiert. În foișor puteți consuma atât preparate de la restaurant, cât și provizii aduse de acasă.

Foișorul

Mergând mai puțin de 20 de metri din curtea hotelului, trecând podețul de peste pârâu, veți ajunge la treptele ce urcă în foișorul de la marginea pădurii.

Acesta este complet dotat și pregătit pentru orice tip de oaspeți, fie că vorbim despre grupuri mici ce vor să se bucure de bunătăți culinare preparate la ceaun, fie că este vorba de grupuri mari, ce vor să petreacă în aer liber.

Foișorul are o capacitate de 70 de persoane la mese cu 8 sau 12 locuri. Grătarul, ceaunul și cuptorul sunt poziționate în capătul foișorului, unde veți găsi și toate ustensilele necesare pentru a servi preparatele.

Cascada Transfagarasan

Cascada Piscul Negru

Pentru cei care caută relaxare și o drumeție scurtă prin natură, recomandăm cascada Piscul Negru, aflată chiar în spatele hotelului, la mai puțin de 15 minute de mers pe jos.

Aceasta este amenajată special pentru dumneavoastră cu o punte din lemn și locuri de așezat iar priveliștea, liniștea și sentimentul de apropiere față de natură vă vor induce un sentiment de pace.

Hotel child friendly Transfagarasan

Veniți cu cei mici?

Hotelul Piscul Negru vă așteaptă cu o serie de facilități gândite special pentru familiile cu copii care vor să petreacă timpul cu cei mici în aerul curat de munte jucându-se afară iar seara bucurându-se de diferite jocuri de societate.

Loc de joaca pentru copii Hotel Piscul Negru
Loc de joaca pentru copii Hotel Piscul Negru

Locul de joacă

Chiar în fața hotelului, sub privirea celor care stau la terasă, se află locul de joacă pentru cei mici. Aici ei vor putea face numeroase activități, de la tobogane, la leagăne și balansoare.

Locul de joacă este foarte bine dotat, el bucurându-se atât de facilități pentru cei mic, cât și de bănci și leagăne din care părinții îi pot monitoriza pe copii tot timpul, asta dacă nu preferă să stea la terasă - care este poziționată chiar deasupra.

Deși se află foarte aproape de drumul care urcă spre hotel pe de-o parte și de pârâu pe de altă parte, locul de joacă este foarte bine îngrădit astfel încât cei mici să fie în permanență în siguranță.

Jocuri de societate

După o zi de plimbare pe munte sau joacă în aer liber, vă invităm să vă bucurați de board game-urile noastre alături de cei mici.

La parter, lângă recepție găsim o cameră spațioasă care are în dotare atât jocuri de societate, cât și console și mese de jocuri.

Aveți acces gratuit la toate facilitățile acestei camere în limita locurilor disponibile. Având în vedere că aici se organizau înainte conferințe, este destul loc pentru toată lumea.

Board games Piscul Negru
Board games Piscul Negru

Hotel cu parcare Transfagarasan

Parcare gratuită supravegheată

Hotelul nostru vă oferă numeroase locuri de parcare, majoritatea fiind chiar în spatele clădirii principale, pe o platformă betonată monitorizată în permanență de camerele de supraveghere perimetrale.